Amsterdam

MON – SUN 8.30 AM- 9.30 PM

cancellation policy

cancellation policy

CANCELLATION POLICY

Afspraken

Een afspraak die telefonisch, per e-mail of in de salon mondeling is gemaakt, is bindend. Er wordt namelijk tijd voor de cliënt gereserveerd en vrijgehouden door onze ZZP-ers. De client kan de afspraak kosteloos 24 uur voor de geplande tijd wijzigen en annuleren. Annuleren en wijzigen kan via de links in de bevestigingsmail of per telefoon of naar  hi@lakwerk.com mailen.

Verzetten en/of annuleren van een afspraak via social media is niet geldig.

Indien cliënt te laat is en de geboekte dienst niet meer volledig geleverd kan worden wegens tijdgebrek, zal de nailtech kijken naar wat haalbaar is binnen de resterende tijd van de behandeling. Client zal het volledige geboekte bedrag moeten betalen ook al heeft client deze dienst niet (volledig) ontvangen.

Bij afwezigheid en/of geen gehoor zal LAKWERK dit als een no-show behandelen en 100% in rekening brengen. Bij een annulering binnen 24 uur voor de geboekte tijd zal LAKWERK 50% rekenen van het totale bedrag.

Beide partijen hoeven zich niet aan deze verplichtingen te houden, indien zij gehinderd worden door overmacht. Overmacht omvat datgene wat de wet en jurisprudentie daarover zegt.